Çaycuma’nın basın tarihi gün yüzüne çıktı

Çaycuma’nın basın tarihi gün yüzüne çıktı

Çaycuma’nın basın tarihi gün yüzüne çıktı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, "8. Çaycumalılar Buluşuyor" etkinlikleri kapsamında "Ulusal Basında Çaycuma-Gazete Kupürleri Sergisi (1929-1962)" açıldı.
Serkan Keçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılış programına Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya da katıldı. Sergide, 1929-1962 yılları arasında ulusal basında yer alan Çaycuma ile ilgili haber kupürleri, döneme ait fotoğraflar ve belgeler yer alıyor. İlçenin tarihine ışık tutan bu arşiv niteliğindeki materyaller, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Kaymakam Adem Kaya, açılışta yaptığı konuşmada serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür kültürel çalışmaların ilçenin tarihî ve kültürel mirasının korunmasına önemli katkılar sunduğunu belirtti.


26.4° / 13.6°

IV. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başlıyor

Tekirdağ’da denizin rengi değişti, ağır koku yayıldı

Elazığ masa tenisinde 1. Lige yükseldi

Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı

Asırlık ’deve oyunu’ Sındırgı’da canlandırıldı

Menemen FK’nın rakibi Vanspor