Mardin’de asayiş uygulamasında firari şahıs yakalandı

Mardin’de asayiş uygulamasında firari şahıs yakalandı

Mardin’de asayiş uygulamasında firari şahıs yakalandı

Mardin’de gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 14 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
Mardin Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği uygulamalar kapsamında ilçede belirlenen 5 ayrı noktada sabit ve hareketli denetimler yapıldı. Toplam 17 ekibin görev aldığı çalışmalarda 3 bin 393 kişi sorgulanarak kontrol edildi.
Denetimlerde, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirilirken, uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından hakkında toplam 14 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise 610 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Kurallara uymadığı belirlenen 7 sürücüye idari para cezası uygulandı.


23.4° / 13.2°

Baba, oğlunu vurdu

Ümraniye’de çıkan yangında gecekondu ve park halindeki otomobil kullanılamaz hale geldi

Çankırı Kalesi’nden kayalıklara düştü, ekipler seferber oldu

RTÜK Başkanı Şahin’den TOF Başkanı Güler’e ziyaret

Bodrum’da su sporu kazası kamerada... Deniz yatağı, sürat teknesine çarptı: 3 yaralı

İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı