Zonguldak’ta alt yapı çalışması tehlikeye davetiye çıkartıyor

Zonguldak’ta alt yapı çalışması tehlikeye davetiye çıkartıyor

Zonguldak’ta alt yapı çalışması tehlikeye davetiye çıkartıyor

Zonguldak’ta bir süre önce alt yapı çalışması için kazılan yolda güvenlik önlemlerinin yetersiz olması ve çalışmaların bir an önce tamamlanmamasına vatandaşlar ve esnaflar tepki gösterdi.
Terakki Mahallesi Soğuksu Cumhuriyet Caddesi’nde altyapı çalışmaları kapsamında kazılan yol, uzun süredir tamamlanmadı. Kazı alanlarında yeterli güvenlik önlemi alınmaması hem esnafı hem de vatandaşları çileden çıkardı. Kazılan çukurlar, yalnızca dubalar ve uyarı şeritleriyle çevrelendi. Ancak vatandaşlar ve esnaflar bu önlemlerin yetersizliği dikkat çekerken, yayaların can güvenliği tehlikeye atılıyor. Açıkta kalan kanalların içine dolan çöp ve biriken sular, çevre kirliliğine de davetiye çıkarıyor.
Bölge esnafı her gün iş yerlerinin içini ve önünü temizlemek zorunda kaldıklarını belirterek, "Sabah siliyoruz, öğlene kalmadan yine her yer toz içinde. Ne müşteri geliyor ne biz rahat çalışabiliyoruz" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
Vatandaşlar ise yetkililerin çalışmaları hızlandırmasını ve kazılan alanların bir an önce kapatılmasını istedi.


29.1° / 18.7°

Vali Şefik Aygöl, ‘Açık Kapı’ uygulaması kapsamında vatandaşlarla buluştu

Hız kesmeden esnaf ziyaretleri devam ediyor

Reyhanlı saldırısında hayatını kaybeden 53 vatandaşa Anneler Günü’nde buruk anma

Dorlion Arama Kurtarma Ekibi, Anneler Günü’nde fedakâr üyelerini unutmadı

Söğüt’te KHGB Meclisi bir araya geldi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finali hazırlıklarına başladı